Proace City Active Automatic Edition L2 1.5D 130 meiltä nyt erikoishintaan

Ketterä ja kompakti Proace City raskaan sarjan ominaisuuksilla. Tarjoamme automaattivaihteisen Proace City Active Automatic Editionin nyt manuaalia edullisemmin hintaan 30 069 €.

Proace City Automatic Editionissa on vakiona muun muassa:
  • 8-vaihteinen automaatti
  • sähkötoimiset sivupeilit
  • 3-paikkainen ohjaamo
  • lasitetut takapariovet ja liukuovi
  • tavaratilan Smart Cargo -läpilastausluukku, +1,1 metriä lastauspituutta
  • vakionopeussäädin nopeudenrajoittimella
  • tuulilasinreunojen lämmitys
  • takalasien lämmittimet ja pyyhin

Mukava ja ketterä, kuormaustilasta tinkimättä.

Käytännöllinen, ketterä ja muuntautuva Proace City on täydellinen kumppani niin yrityksille kuin yksityisasiakkaillekin. Operointi kaupungin ahtaimmillakaan kaduilla ei tee tiukkaa, sillä lastaus on helppoa takapariovien ansiosta.

Auton ulkomitat ja tilojen käyttö mahdollistavat erinomaisen kuljetuskapasiteetin. Pitkän L2-korimallin tavaratilan tilavuus on 4,3 m³ ja Toyota onkin yksi harvoista malleista luokassaan, jonka tavaratilan mitat mahdollistavat kahden Euro-lavan mahtumisen kyytiin. Smart Cargo -ominaisuus mahdollistaa lisäksi luokkansa parhaan lastauspituuden pitkille tavaroille. Esimerkiksi putkia tai listoja mahtuu tähän pitkään korimalliin 3,4 metrin edestä ja vetomassaa Proace City Automatic Editionilla on 1 000 kg.

 

Etu on voimassa toistaiseksi ja koskee uusia tilauksia.

TOYOTA JOUSTO. PAREMPI TIE UUTEEN AUTOON.

Toyota Jousto on uudenlainen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä. Toyota Joustoon kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huoltosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja pienen kuukausierän. Tutustu Toyota Jousto -rahoituksen esimerkkilaskelmaan:

Toyota Proace City Active Automatic Edition: 309 €/kk

 

Toyota Proace City Active Automatic Edition 2510 L2 1.5D 130 5ov 30 669,39 €
(sis. toimituskulut 600 €)

Toyota Jousto kk-erä: 309 €
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (6 133,88 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 12 827 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,84 %. Luoton määrä 24 535,51 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 27 373,88 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot