MISSION: AUTO-CENTER 2
Haemme automyyjä-traineeta Raisioon

Huippumyyjäksi meille? Auto-Centerissä käynnistyy nyt jo neljäs automyyjätrainee-ohjelma, jonka idea on kasvattaa sinusta tulevaisuuden myyjä automyyjän monipuoliseen tehtävään. Etäkauppa ja asiakkaiden palveleminen eri kanavissa tuo hienoja uusia mahdollisuuksia autojen myyntiin ja asiakaspalveluun.

Etsimme joukkoomme vielä yhtä traineeta. Tärkeintä on, että olet aktiivinen, ahkera, pidät aidosti asiakas­palvelusta ja haluat myydä. Digikanavissa työskentely (esim. chat ja videopuhelut asiakkaalle) ovat toivottavasti sinulle arkipäivää. Pidämme silti edelleen myös kasvokkain liikkeessä tapahtuvaa asiakas­palveluosaamista tärkeänä.

Autokauppaa sinun ei tarvitse tuntea - koulutamme sinusta omassa Auto-Center Akatemiassamme huippumyyjän. Auto-Center Akatemia on myynnin valmennusohjelma, jossa opit miten myyntiä tehdään ja miten siinä menestytään. Uskallamme sanoa että meillä on alueen paras myynnin valmennusohjelma. Tavoitteemme on, että kun asiakkaalta kysytään missä kaupassa hän kotikaupungissaan kaikkein mieluiten asioisi, olisi hänen vastauksensa Auto-Center.

Koulutuksessa apuna on myös autonvalmistaja Toyota sekä talon omat raudanlujat myyntityön ammattilaiset. Ohjelman aikana sinulla on lisäksi mahdollisuus suorittaa automyyjän ammattitutkinto. Trainee-jakson aikana käyt läpi koko talon pro­sessit ja opit ymmärtämään niiden merkityksen työssäsi.

Trainee-ohjelma kestää 15 kk ja sen jälkeen työ jatkuu automyyjänä. Palkkaus koostuu pohjapalkasta (n. 1500€) sekä merkittävästä provisio-osuudesta. Alussa on mahdollisuus takuupalkkaan. Työ sopii hyvin esim. juuri valmistuneelle tradenomille tai merkonomille.

Täytä hakemus täällä