Haemme kahta automyyjä-traineeta

 

Autoalalla on lyhyessä ajassa nähty todellinen hybridiautojen läpimurto. Toyota on markkinajohtajana ja hybridien pioneerina tämän kehityksen ehdottomassa kärjessä. Vastataksemme lisääntyvään asiakaskysyntään olemme lähiaikoina investoineet vahvasti myymäläämme sekä autokaupan digitaalisiin työkaluihin. Tiimissämme on menestyksen nälkä ja kyky saavuttaa tavoitteet. Työympäristömme arvostaa tuloksia ja kannustaa niiden saavuttamiseksi.

Nyt etsimme kahta autokaupan tulevaisuuden tekijää. Tärkeintä on että olet aktiivinen, ahkera, pidät aidosti asiakaspalvelusta ja haluat myydä. Asiakaspalvelutyö tapahtuu nykyaikana paljolti puhelimitse ja verkossa, joten digityökalujen käytön tulisi olla sinulle helppoa. Toisaalta myös henkilökohtainen asiakaspalveluosaaminen liikkeessä on yhä tärkeämmässä roolissa.

Autokauppaa sinun ei tarvitse tuntea, koulutamme sinusta autokaupan ammattilaisen. Kokemus CRM-järjestelmän hyödyntämisestä myyntityössä, kaupallinen koulutus sekä ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi.

Trainee-ohjelma kestää 15 kk ja sen tavoitteena on kouluttaa sinusta meille huippumyyjä. Koulutuksessa opit Toyotan maailmalla laajasti sovelletun myyntitekniikan sekä talon omat raudanlujat myyntityön ammattilaiset. Halutessasi sinulla on lisäksi mahdollisuus suorittaa automyyjän ammattitutkinto. Trainee-jakson aikana käyt läpi koko talon prosessit ja opit ymmärtämään niiden merkityksen työssäsi.

Hakemukset vastaanotamme videomuodossa. Katso ensin meidän videoltamme millaista tyyppiä etsimme ja toimita sitten oma videohakemuksesi 3.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen tiitus.unhola@toyotaautocenter.fi. Liitä mukaan myös kirjallinen CV. Voit myös lähettää linkin videoosi, jos tiedosto on suurikokoinen. Anna persoonalisuutesi ja asenteesi näkyä videolla.

 

Lisätietoja: Tiitus Unhola, myyntijohtaja , tiitus.unhola@toyotaautocenter.fi, 050 321 9014


 

 

Korikorjaamon huoltoneuvoja

 

Huoltoneuvojana vastaat korikorjaamon työnjohdosta ja asiakaspalvelusta yhdessä huoltopäällikön kanssa.

 

Etsimme henkilöä, joka omaa hyvät asiakaspalvelutaidot, on aktiivinen ja ahkera sekä osaa toimia osana joukkuetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä työskentelytapaa, positiivista asennetta työhön sekä halukkuutta kouluttautua alansa parhaaksi.

 

Autoalan aikaisempi työkokemus ja käytössä olevien ohjelmistojen (Cabas, CD400, Microcat) käyttötaito luovat hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 23.2 mennessä osoitteeseen: jarmo.lahti@toyotaautocenter.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Rainer Haavisto, p. 0207 810726.


 

Automekaanikko - Forssa

 

Haemme nyt ammattitaitoista AUTOMEKAANIKKOA toteuttamaan huippuosaamistaan Toyota-, Mercedes Benz ja Citroen -autojen parissa.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • hyvää ammattiosaamista
  • halua jatkuvaan kouluttautumiseen
  • yhteistyötaitoja ja myönteistä asennetta

Tehtävää täytettäessä arvostamme merkkikohtaista osaamista, mutta olemme valmiit myös kouluttamaan sinusta huippuammattilaisen.

Jos tunnistit itsesi ja olet valmis työskentelemään energisessä ja uudenaikaisessa työympäristössä, niin laitathan työhakemuksesi 7.1.2019 mennessä osoitteeseen; tapio.sundqvist@toyotaautocenter.fi.