Haemme automyyjä-traineeta Forssaan

 

Autoalalla on lyhyessä ajassa nähty todellinen hybridiautojen läpimurto. Toyota on markkinajohtajana ja hybridien pioneerina tämän kehityksen ehdottomassa kärjessä. Vastataksemme lisääntyvään asiakaskysyntään olemme lähiaikoina investoineet vahvasti myymäläämme sekä autokaupan digitaalisiin työkaluihin. Tiimissämme on menestyksen nälkä ja kyky saavuttaa tavoitteet. Työympäristömme arvostaa tuloksia ja kannustaa niiden saavuttamiseksi. Nyt etsimme autokaupan tulevaisuuden tekijää. Tärkeintä on että olet aktiivinen, ahkera, pidät aidosti asiakaspalvelusta ja haluat myydä. 

Asiakaspalvelutyö tapahtuu nykyaikana paljolti puhelimitse ja verkossa, joten digityökalujen käytön tulisi olla sinulle helppoa. Toisaalta myös henkilökohtainen asiakaspalveluosaaminen liikkeessä on yhä tärkeämmässä roolissa. Autokauppaa sinun ei tarvitse tuntea, koulutamme sinusta autokaupan ammattilaisen. Kokemus CRM-järjestelmän hyödyntämisestä myyntityössä, kaupallinen koulutus sekä ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi. Trainee-ohjelma kestää 15 kk ja sen tavoitteena on kouluttaa sinusta meille huippumyyjä. Koulutuksessa opit Toyotan maailmalla laajasti sovelletun myyntitekniikan sekä talon omat raudanlujat myyntityön ammattilaiset. Halutessasi sinulla on lisäksi mahdollisuus suorittaa automyyjän ammattitutkinto. Trainee-jakson aikana käyt läpi koko talon prosessit ja opit ymmärtämään niiden merkityksen työssäsi. 

Hakemukset vastaanotamme videomuodossa. Katso ensin meidän videoltamme, millaista tyyppiä etsimme ja toimita sitten oma videohakemuksesi 31.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen jaakko.ala-nissila@toyotaautocenter.fi. Liitä mukaan myös kirjallinen CV. Voit myös lähettää linkin videoosi, jos tiedosto on suurikokoinen. Anna persoonallisuutesi ja asenteesi näkyä videolla.

 

Lisätietoja: Jaakko Ala-Nissilä Myyntipäällikkö, jaakko.ala-nissila@toyotaautocenter.fi tai 040 8442455.


 

 

 

Haemme vaihtoautomyyjää Raision toimipisteeseemme

 


Toyota on markkinajohtajana ja hybridien pioneerina vahvassa kasvussa. Vastataksemme lisääntyvään asiakaskysyntään kasvatamme vaihtoauto-organisaatiotamme. Olemme investoineet vahvasti myymäläämme sekä autokaupan digitaalisiin työkaluihin. Tiimissämme on menestyksen nälkä ja kyky saavuttaa tavoitteet. Työympäristömme arvostaa tuloksia ja kannustaa niiden saavuttamiseksi. 

 

Nyt etsimme tuloksiin pystyvää vaihtoautokaupan ammattilaista.
 
Odotamme sinulta:

  • vahvaa näyttöä vaihtoautomyynnistä tai muusta myyntityöstä
  • ahkeraa ja nöyrää asennetta
  • halua toimia osana tiimiä
  • energistä ja aikaansaavaa tapaa toimia


Tarjoamme sinulle:

  • markkinajohtajan vaihtoautovalikoiman
  • mahdollisuuden huippuansioihin
  • myynninjohdon vahvan tuen
  • alueen parhaat puitteet

Meillä kehityt markkinajohtajan mukana samalla kun autokaupan kenttä muuttuu jatkuvasti. Toyotan maailmalla laajasti sovellettu tapa toimia (Toyota Way) sekä talon omat raudanlujat myyntityön ammattilaiset auttavat sinua pääsemään aina parhaimpaasi. Vakaa perheyritys taustalla mahdollistaa pitkäjänteisen toiminnan kehittämisen sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Voit olla jo autokaupan ammattilainen, mutta etsimme myös uusia kykyjä alan ulkopuolelta.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 2.6. mennessä osoitteeseen tiitus.unhola@toyotaautocenter.fi.