Haemme  AUTOMYYJIÄ RAISIOON JA LOIMAALLE

Autokauppa digitalisoituu tällä hetkellä vauhdilla ja etäkaupan osaaminen korostuu. Toinen kehityssuunta on erilaisten hybridiautojen nopea yleistyminen. Olemme Auto-Centerissä näiden molempien trendien kehityksen kärjessä ja haluamme vahvistaa asemaamme entisestään. Etsimme nyt joukkoomme kahta Toyota myyjää sekä yhtä Kia & Mitsubishi -myyjää. Tärkeintä on että olet aktiivinen, ahkera, pidät aidosti asiakaspalvelusta ja haluat myydä. Asiakaspalvelutyö tapahtuu nykyaikana paljolti netissä, joten olisi tärkeää että verkossa työskentely (esim. chat ja videopuhelut asiakkaalle) ovat sinulle arkipäivää. Pidämme silti edelleen myös kasvokkain liikkeessä tapahtuvaa asiakaspalveluosaamista tärkeänä.
 
Voit olla jo toiminut automyyjänä tai kerännyt myynnin kokemusta muulta alalta. Myynnillinen asenne on kuitenkin kaikkein tärkeintä, joten mikäli et vielä ole valmis myyjä, mutta haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi, lähetä hakemus rohkeasti - koulutamme sinusta omassa Auto-Center Akatemiassamme huippumyyjän. Auto-Center Akatemia on myynnin valmennusohjelma, jossa opit miten myyntiä tehdään ja miten siinä menestytään. Uskallamme sanoa että meillä on alueen paras myynnin valmennusohjelma. Tavoitteemme on, että kun asiakkaalta kysytään missä kaupassa hän kotikaupungissaan asioi kaikkein mieluiten, olisi hänen vastauksensa Auto-Center.
  
Katso ensin videoltamme, millaisia tyyppejä etsimme ja toimita sitten oma hakemuksesi meille. Videohakemus ei ole ehdoton, mutta hyvä video puhuu aina puolestaan. Ilmoita hakemuksessasi mille paikkakunnalle haet ensisijaisesti. Liitä mukaan myös kirjallinen CV. Anna persoonallisuutesi ja asenteesi näkyä!
 
Lähetä hakemuksesi ja CV:si 30.9. mennessä osoitteeseen rekry@ac.fi.

Lisätietoja: Tiitus Unhola, myyntijohtaja. 050 321 9014