uusi Toyota GR Yaris

Entistäkin suorituskykyisempi

Toyota GR Yaris on loistava esimerkki Toyotan sitoumuksesta kehittää alati parempia autoja moottoriurheilun kautta. Uusi GR Yaris tarjoaa kaiken sen, mikä teki alkuperäisestä mallista menestyksen ja vielä paljon enemmän. Entistäkin tehokkaammalla kolmisylinterisellä moottorilla varustettu uutuusmalli antaa uuden merkityksen ajamisen riemulle. Uusi Toyota GR Yaris on nyt ennakkomyynnissä ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen loppukesästä 2024.

Mallisto alkaen 65 695,79 €

Kilpa-autoilun DNA

Kehitetty yhteistyössä TOYOTA GAZOO Racingin kanssa

Nopeat vaihtonopeudet

Kahdeksanportainen GAZOO Racing Direct -automaattivaihteisto

Kuljettajakeskeinen suunnittelu

Kuljettajana olet kaiken keskiössä

Mestareiden innoittamat

Kalle Rovanperä- ja Sébastien Ogier -erikoismallit

Tutustu hinnastoon, teknisiin tietoihin ja varustelistaan

Toyotan moottoriurheiluperintö

Kilparadoilla jalostettu

Toyota on kilpaillut moottoriurheilun korkeimmalla tasolla jo vuosikymmenien ajan. Moottoriurheilun haastavissa olosuhteissa autot todella joutuvat koetukselle, emmekä voisi kuvitella parempaa ympäristöä uusien teknologioiden ja innostavien uusien autojen kehittämiseen.

Toyota GAZOO Racing Direct -automaattivaihteisto

Täysin uusi automaattivaihteisto

Uusi, kahdeksanportainen GAZOO Racing Direct -automaattivaihteisto tarjoaa äärimmäisen nopeat vaihdot ja on saatavilla vaihtoehtona perinteisen kuusivaihteisen manuaalivaihteiston rinnalla. Automaattivaihteisto on hienosäädetty ennakoimaan kuljettajan aikeet ja saavuttamaan mahdollisimman nopeat vaihtonopeudet.

Mukautettavissa ajotyyliisi

Uudessa GR Yaris -mallissa voit valita ajotilavalitsimen avulla myös Sport-, Normal- ja Eco-ajotilat, jotka mahdollistavat auton räätälöinnin sekä urheilulliseen ajoon että arkiajoon.

Urheilulliset vaihtonopeudet

Nopeammat vaihdot johtavat nopeampiin kierrosaikoihin. Uusi, kahdeksanportainen GAZOO Racing Direct -automaattivaihteisto tuo kilpailuetua ylivoimaisen nopeilla vaihtonopeuksilla.

Ajokokemus

Suunniteltu innostavaksi

Kuljettajalla on tunnetusti valtava merkitys kilpa-autoilussa. Tämä kuljettajakeskeinen filosofia näkyy vahvasti uuden GR Yaris -mallin kehityksessä. Jokainen yksityiskohta aina auton korista ohjaamoon on hiottu tehostamaan kuljettajan saamaa tuntumaa ja tarjoamaan mahdollisimman innostava ajokokemus.

Ennennäkemätöntä suorituskykyä

Uuden GR Yaris -mallin suorituskykyä on parannettu entisestään kasvattamalla turboahdetun, kolmisylinterisen moottorin tehoa ja vääntöä. Lisäksi moottorin kestävyys on varmistettu niin rallitaipaleille kuin kilparadalle ulottuvalla laajalla testausohjelmalla.

Käsinkosketeltavaa tarkkuutta

Jäykempi kori, vahvistettu etujousien kiinnitys ja hienosäädetty jousitus parantavat uuden GR Yaris -mallin hallittavuutta ja ohjaustuntumaa.

Kuljettajakeskeinen ohjaamo

Matalampi istuma-asento sekä uusi, 12,3 tuuman täysdigitaalinen mittaristo tekevät uudistuneesta ohjaamosta aiempaa mukavamman ja kuljettajakeskeisemmän.

Kalle Rovanperä- ja Sébastien Ogier -erikoismallit

Mestareiden innoittamat

Esittelyssä kaksi Toyotan rallimestarien innoittamaa erikoismallia. Kalle Rovanperä Special Edition -malli erottuu kuljettajan omaa ajokypärää mukailevalla värityksellään, kilpailuhenkisellä takasiivellään sekä driftaamiseen soveltuvalla Donut-ajotilallaan. Sébastien Ogier Special Edition -malli puolestaan tunnistetaan harmaasta Matt Stealth Grey -ulkoväristään, tyylikkään sinisistä jarrusatuloistaan sekä suuresta takaspoileristaan. GR Yaris -erikoismalleja tullaan valmistamaan vain pieni, rajattu erä.

Sébastien Ogier Special Edition (vasemmalla) ja Kalle Rovanperä Special Edition (oikealla).

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot